søndag 9. august 2009

Den urolige moren og den første skattejaktdagenI dag har Den urolige moren gått seg en tur. Hun har pustet og pest seg framover på stier som har slynget seg mellom furutrær og blåbærtuer. Og undringen er ikke så rent liten over alle barnåler som ramler av trærne og faller akkurat rett ned i stien, ingen av de små gule nålene ligger utenfor. Det blir et vakkert, gult dekke som er behagelig å gå på, og Den urolige moren tenker at det er ikke noe å si på Skaperen som arkitekt og designer.

Hun er glad for at hun er gift med Den rolige mannen som er reist på fotballkamp med Hoppegutt i dag. Hoppegutt er 12 år og har en Mumlesøster på 16 år. Disse tre menneskene utgjør Flokken og Den urolige moren er veldig glad i sin lille flokk som også har firbente medlemmer i katter, kaniner og en liten fisk. Av og til passer hun så veldig på dem alle at hun må legge seg nedpå litt.

I denne bloggen skal hun finne veien gjennom skogen, gjennom den forunderlige verden og finne selveste Selvet som ble borte. Den urolige moren ønsker seg en skattejakt for voksne jenter, rett og slett! Hodelykt og fornuftige støvler er bare noen av verktøyene som skal brukes på ferden.
Vil du være med, så heng på!