tirsdag 1. desember 2009

1. desember


I dag våknet Den urolige moren av en lyd som kunne være startskuddet for at Julemåneden hadde begynt. Dessverre var det ikke det, det var nok bare Den ekte mannen som ikke fikk start på bilen igjen. Men det var et vintersignal så godt som noe!
Hun bestemte seg for at det skulle bli en fantastisk dag uansett årsaken til lyden og at den skulle foregå inne blandt alle eskene med julepynt som de hadde funnet fram.

I går var hun ute å besøkte Nissen for å forhandle om de 48 gavene som skulle henges opp på veggen føre dagen i dag kom, men det var så rart...i tillegg til alle gavene hadde det blitt med nye julegardiner, også! Og litt annet småtteri. Hun skyldte på Nissen og smilte vakkert til sin utkårede som tross alt var den som kom hjem med gitaren i den ene hånda og pengeposen i den andre i sene nattetimer hvor andre helst sov. Han hadde nok møtt på Nissen mang en gang og laget gode avtaler, for Den urolige moren synes hun hadde vært heldig med antall poser kontra slunken lommebok.

I dag skulle alt på plass, ingen grunn til å vente. Ute hadde allerede pyntet seg, men hun lå litt etter i år. Men det betydde ingenting så lenge Stemningen var kommet og Forventningene om varm magi fremdeles levde i henne.

God tur med juletoget til Den urolige moren, ta plass!