søndag 31. januar 2010

Morgenreveljen

Hva slags lyd Den urolige moren våknet av i dag skal ikke forsøkes og beskrives, men at Mumlis sin katt ikke skal få oksekjøtt med pepper på noen gang igjen, er helt sikkert. Maken til trudelutt!
Først trodde hun at det var Hoppegutt som lekte med en nesten-tom ketshupflaske, det var rett før hun ropte ut at dette ikke var noen tid på døgnet å koke seg pølser på, men innen ulydene var over skjønte hun at den slags flaskelyder ikke var så sammenhengende som denne.

Stillheten etter morgenreveljen var til å ta og føle på og til slutt klarte hun ikke lenger.

- Eh...unger? Var det.......driver du med ketshupen, Hoppegutt?
- Nei, det var ikke meg!

Den urolige moren kjente fniset bygge seg opp.

- Eh....Mumlis....?
- Nei, det var ikke meg, men noen fikk biffkjøtt med pepper på i går og det var ikke så lurt!

Hahahaha! Den urolige moren lo og lo. Hvordan kunne det komme så mye lyd ut av en liten katt? Hun ble litt fortvila for at ingen hadde tatt opp lyden så hun kunne få brukt den som alarm hver eneste morgen, for maken til artig start på dagen hadde hun ikke hørt om siden Flokken ga bort en vekkeklokke med hyl og skrik på for noen år siden.

Resten av dagen gikk med til å snakke om det hele og fnise sammen med ungdommene. Det gikk også en short message service til utlandet om insidenten og det ble latter i Italia også.

Det er vel ikke meningen at katter skal få peppermat og at morgener skal starte på denne måten, men jajamenssann så moro det var.

Har du blitt vekket av noe utrolig uventet og morsomt?